Credeti ca stiti care sunt cele mai periculoase Cartiere din Bucuresti?

Dupa zicala ,, Omul sfinteste locul’’ … putem adauga ca este primit sa il sfinteasca si prin Administrare de Blocuri Profesionista !

,, … asta ca sa incepem cu sfarsitul!”

Se pare ca nu stim raspunsul la aceasta intrebare!

Precum am fost invatati de toti cunoscutii in mintea lucuitorilor din Bucuresti sectorul 5 se pare ca ramane vesnic sectorul codas in privinta sigurantei.

Se pare ca Sectorul 5 se afla pentru al 3-lea an consecutiv pe ultimul loc in privinta numarului de infractiuni sesizate la nivelul Bucurestiului. Interventiile/sesizarile in acest sector reprezentand doar 13% din din totalul de fapte semnalate la nivelul intregii capitale.

De asemena conform statisticilor numarul infractiunilor ar fii in scadere cu 14 % fata de 2012 pe toata durata anului 2013.

Astfel unele dintre cele mai sigure zone din sectorul 5 sunt reprezentate de zona 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii si in de ce nu Giurgiului, Ferentari si Rahova.

Multe din aceste rezultate se pot datora si administratorilor bloc si presedintilor acestora, o Asociatiei de Proprietari organizata bine confera si protejeaza locatarii imobilelor in cauza.

Fie ca este Firma de Administrare Blocuri fie ca este Administrator de Bloc Persoana Fizica , acesti domni si doamne de multe ori blamati pentru afisele care interzic tot felul de actiuni si deranjarea linistii din condominiu trebuie felicitati pentru participarea la aceste rezultate.

Dupa zicala ,, Omul sfinteste locul’’ … putem adauga ca este primit sa il sfinteasca si prin Administrare de Blocuri Profesionista !